ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τις ομορφιές της Ελλάδας αναμένεται να προβάλλει το βελγικό κανάλι Vier Channel μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού «De Mol».

Η Ελλάδα θα πρωταγωνιστήσει στο βελγικό τηλεπαιχνίδι «De Mol» που θα προβάλλεται στο κανάλι Vier Channel και θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Τα γυρίσματα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε με την υποστήριξη του γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2019.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της συστηματικής προβολής της Ελλάδας στη συγκεκριμένη αγορά και της ενίσχυσης της εικόνας της ως ποικιλόμορφου τουριστικού προορισμού με πληθώρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων σε νέους προορισμούς.

Η Ελλάδα επικράτησε μεταξύ έντεκα χωρών ως τόπος παραγωγής της 8ης  σεζόν της εκπομπής.

Τα γυρίσματα έγιναν αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους γνωστών αλλά και λιγότερο προβεβλημένων προορισμών, όπως η Ήπειρος, τα Μετέωρα, η Κορινθία, η Αρκαδία, η Μεσσηνία και «άγνωστα» σημεία της Αθήνας.

Το τηλεπαιχνίδι «De Mol» έρχεται πρώτο στην τηλεθέαση στο βελγικό και ολλανδικό κοινό, με 1.485.537 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο κάθε επεισόδιο.

Tags:
Μεσσηνία, Ήπειρος, Αθήνα, Βέλγιο, τηλεπαιχνίδι, τηλεθέαση, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK