20:12 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν» για 15η συνεχόμενη ημέρα.

Ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού Κώστα Βουτσά εξέδωσαν οι θεράποντες γιατροί του στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των γιατρών ο κ. Βουτσάς έχει σταθεροποιηθεί αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας. Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη», αναφέρει το ανακοινωθέν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βουτσάς διεκομίσθη στη Μονάδα Εμφραγμάτων και μετέπειτα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου με αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα.

Η κατάσταση του είναι αργά σταθερή, αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία, τόνισε η κόρη του γνωστού ηθοποιού πριν από μια εβδομάδα.

Tags:
νοσηλεία, Αττικό Νοσοκομείο, εντατική, ΜΕΘ, Κώστας Βουτσάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK