ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο, καθώς κόλλησε μία κοινή ίωση. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του μικρού αγοριού.

Νέα περιπέτεια με την υγεία του έχει ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, ο οποίος κόλλησε ίωση, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εκ νέου στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 10 ημέρες, όταν το μικρό αγόρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στο πλαίσιο της πρωτοποριακής θεραπείας για την ίαση του χρόνιου ιατρικού του προβλήματος.

«Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό» ανακοίνωσε η οικογένεια του παιδιού.

Και πρόσθεσε: «Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει».

«Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα» συνέχισε, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Όπως παρατήρησε άλλωστε, πρόκειται για έναν κοινό ιό, ο οποίος «για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος».

Η οικογένεια του μικρού αγοριού, μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς όλους για τα μηνύματα αγάπης που δέχεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης - Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, τύπου 1, κάτι το οποίο προκαλεί υποτονία σε χέρια και πόδια.

Η σπάνια εκφυλιστική νόσος προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του ανθρώπου και ο μικρός, με τη βοήθεια όλης της Ελλάδας, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία, η οποία στοχεύει στην αποκατάσταση του ελαττωματικού γονιδίου.

Η μητέρα του μικρού αγοριού, μιλώντας προ 10 ημερών στον «ΑΝΤ1», είχε επιβεβαιώσει την πρόοδο της υγείας του Παναγιώτη – Ραφαήλ, εκτιμώντας μάλιστα, ότι είναι πιθανή η επιστροφή του στην Ελλάδα σε περίπου έναν μήνα.

Tags:
νόσος, αγόρι, ΗΠΑ, νοσοκομεία, νοσοκομείο, Παναγιώτης-Ραφαήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK