09:40 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Τα σούπερ μάρκετ Bazaar θα μείνουν κλειστά σήμερα σε όλη την Ελλάδα καθώς το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του Δήμου Βερούκα.

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σούπερ μάρκετ Bazaar σε όλη την Ελλάδα καθώς θα τελεστεί η κηδεία του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της αλυσίδας, Δήμου Βερούκα που πέθανε το Σάββατο. Κλειστά θα μείνουν και τα γραφεία της Bazaar σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, στα σούπερ μάρκετ Bazaar δεν θα αναπαράγεται μουσική από 24 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Απριλίου.

Επίσης, από 24 μέχρι 29 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και εκδηλώσεις στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Δήμου Βερούκα των Bazaar

Η εξόδιος ακολουθία για τον Δήμο Βερούκα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο νεκροταφείο Παπάγου, στις 15:30, όπως ανέφερε το διοικητικό συμβούλιο.

Αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου, σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο Δήμος Βερούκας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το βράδυ του Σαββάτου. Ο επιχειρηματίας είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Δυστυχώς δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή. Ήταν μόλις 55 ετών.

Είχε γεννηθεί στις 8 Αυγούστου 1964 και ήταν χημικός μηχανικός, απόφοιτος του ΕΜΠ, ενώ είχε ΒSc marketing του Deree College of Athens. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πριν περίπου 25 χρόνια, μαζί με τον αδελφό του, δημιούργησαν την Bazaar, την αλυσίδα με 150 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Tags:
θάνατος, μαγαζιά, κηδεία, κατάστημα, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK