15:55 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται ειδικό θάλαμο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, έφθασε στην αχαϊκή πρωτεύουσα από την Ιταλία.

Σε ειδικό θάλαμο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα γρίπης, μετά την επιστροφή του από τη Γερμανία, μέσω της Ιταλίας

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αφίχθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα με πλοίο της γραμμής, και ζήτησε ιατρική βοήθεια από ιδιωτική μονάδα.

Λόγω της κατάστασης της υγείας του, οι θεράποντες ιατροί διέταξαν τη διακομιδή του ασθενή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το οποίο συγκαταλέγεται στη λίστα των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό.

Το περιστατικό ελέγχεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του υπουργείου Υγείας.

Τα δείγματα του νοσηλευόμενου άνδρα έχουν ήδη σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ, με τις αρμόδιες αρχές να βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «patrastimes.gr», πάντως, ο άνδρας έχει υποβληθεί σε τεστ της εποχικής γρίπης, με τα αποτελέσματα να είναι θετικά.

Ωστόσο, ο ίδιος θα τεθεί σε καραντίνα για τουλάχιστον 48 ώρες, έως ότου διαλευκανθεί τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα στο λιμάνι της Πάτρας, λόγω της εκτέλεσης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων με την Ιταλία.

Είχε προηγηθεί η επιβεβαίωση και έβδομου νεκρού στη γειτονική χώρα από τον νέο κορονοϊό, τα κρούσματα του οποίου υπερβαίνουν τα 200.

Tags:
κοροναϊός, κορονοϊός, ασθενείς, ασθενής, Ιταλία, νοσοκομεία, νοσοκομείο, λιμάνι, Πάτρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK