11:28 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Προσπάθησε να αποφύγει ένα προπορευόμενο όχημα κι έτσι συγκρουστήκαμε με τον μοτοσικλετιστή» φαίνεται να κατέθεσε η συνοδηγός της Corvette.

Η συνοδηγός της μαύρης Corvette, που τραυμάτισε θανάσιμα τον 25χρονο στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μιλώντας για το θανατηφόρο τροχαίο, η ίδια, αφού παρουσιάστηκε υπό άκρα μυστικότητα, είπε στους άνδρες της Τροχαίας Ελληνικού, σύμφωνα με το Star:

«Δεν κάναμε κόντρες. Προσπάθησε να αποφύγει ένα προπορευόμενο όχημα κι έτσι συγκρουστήκαμε με τον μοτοσικλετιστή. Καταλήξαμε στον παράδρομο πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Αμέσως μετά φύγαμε με το αυτοκίνητο ενός φίλου. Ήμουν σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε».

Οι Αρχές αναζητούν και τον οδηγό του αυτοκινήτου που βοήθησε τον οδηγό της Corvette να φύγει από το σημείο του τροχαίου. Από την πλευρά του, ο πραγματογνώμονας, που ερευνά όλα τα στοιχεία, θα επιχειρήσει να εξακριβώσει την ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος και αν προσπάθησε να αποφύγει τον άτυχο μοτοσικλετιστή.

«Η μηχανή έγινε τρία κομμάτια»

«Η μηχανή έγινε τρία κομμάτια» ακούγεται να λέει η αυτόπτης μάρτυρας που τράβηξε το βίντεο.

«Η ώρα ήταν περασμένη και η Βουλιαγμένης ήταν σχεδόν άδεια. Συνάντησα μπροστά μου τη μαύρη Corvette που πήγαινε πιο γρήγορα από εμένα, μετά ακολούθησαν δύο μηχανές. Δεν περάσανε δέκα δευτερόλεπτα και ακούστηκε ένας πάρα πολύ δυνατός θόρυβος και είδα σπίθες. Μετά σταμάτησα, μου έσβησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου από το σοκ, από τις εικόνες που είδα και δεν θα ήθελα να περιγράψω γιατί ήταν πολύ σοκαριστικές" ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου στο STAR.

«Βρήκα το κουράγιο τράβηξα βίντεο και μετά από επτά λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο και η αστυνομία. Πέρασα ένα σοκ που ούτε σε ταινίες δεν έχουμε δει. Το συμβάν έγινε σε τόσο γρήγορο χρόνο που δυστυχώς, έχω οπτική μνήμη και κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου ή οδηγώ, βλέπω μηχανάκια και μου θυμίζουν όλα αυτά» πρόσθεσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Tags:
μοτοσικλετιστής, μοτοσυκλέτα, οδηγός, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, τροχαίο δυστύχημα, τροχαίο ατύχημα, τροχαίο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK