03:20 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ομάδα μελών του «Ρουβίκωνα» προκάλεσε φθορές στην είσοδο του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Motor Oil, στο Μαρούσι Αττικής. Τι αναφέρεται στην προκήρυξη.

Επίθεση στην είσοδο του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Motor Oil, στην περιοχή του Αμαρουσίου, προέβη ομάδα μελών του «Ρουβίκωνα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αναρχικής συλλογικότητας, η επίθεση έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πρόσφατα εργατικά ατυχήματα σε επιχειρήσεις του ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, τέσσερις εργαζόμενοι της Motor Oil διακομίστηκαν σε σοβαρή κατάσταση σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής, φέροντας πολλαπλά εγκαύματα.

Οι δράστες φέρεται να προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου, με τις αστυνομικές αρχές να εντοπίζουν στο σημείο αρκετές βαριοπούλες, τις οποίες φέρεται να παράτησαν οι ύποπτοι.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» έδρασαν πολύ γρήγορα και τράπηκαν σε φυγή, προτού φθάσουν στο σημείο οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.  

«Για εμάς που βρισκόμαστε στην αντίπαλη πλευρά της κάθε “οικογένειας Βαρδινογιάννη” τα βάσανα των ανθρώπων της τάξης μας δεν είναι ρουτίνα αλλά αιτία αγώνα» αναφέρεται στην προκήρυξη που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Και προστίθεται: «Για εμάς η εθνική αστική τάξη όπως και το διεθνές κεφάλαιο δεν είναι άλλο από παράσιτα στο σώμα της κοινωνίας. Παράσιτα που μας απομυζούν, παράσιτα που μας κυβερνούν, παράσιτα που για να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους μας σκοτώνουν».

Tags:
Γιάννης Βαρδινογιάννης, επίθεση, κτίρια, κτίριο, Μαρούσι, Motor Oil, Ρουβίκωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK