ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα τετράχρονο παιδάκι ιταλικής καταγωγής μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Κορίνθου στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς έχει συμπτώματα που ομοιάζουν με αυτά του κορονοϊού.

Δύο ύποπτα κρούσματα κορονοϊού εξετάζονται σε νοσοκομεία της Αθήνας και συγκεκριμένα στα νοσοκομεία «Παίδων» και «Αττικόν».

Ένα παιδί 4 ετών νοσηλεύεται στο «Παίδων Αγία Σοφία» και αναμένονται εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από κορονοϊό. 

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την Κόρινθο, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ελήφθη δείγμα και αναμένονται τα αποτελέσματα, όπως μετέδωσε το MEGA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους δύο γονείς του είναι από την Ιταλία, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι, πιθανότατα, το παιδί δεν έχει τον κορονοϊό.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων, το παιδί νοσηλεύεται σε θάλαμο απομόνωσης.

Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού και στο Αττικόν

Ένας άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν» με συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορονοϊού.

Δείγμα του ασθενούς έχει σταλεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πάσχει από τον ιό που γνωρίζει εξάπλωση στην Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες.

Ο άνδρας διακοσμίστηκε στο «Αττικόν» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το σπίτι του στον Πειραιά.

Λήξη συναγερμού στο «Σωτηρία»

Εν τω μεταξύ, λήξη συναγερμού σήμανε στο νοσοκομείο «Σωτήρια» για τον ναυτικό που νοσηλεύεται σε απομόνωση με συμπτώματα που είχαν προκαλέσει ανησυχία.

Ευτυχώς, οι εξετάσεις του άντρα για κορονοϊό ήταν αρνητικές, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Κόρινθος, Νοσοκομείο Παίδων, Ελλάδα, κρούσματα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK