16:21 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός τέλεσε την Τετάρτη τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων των τροχαίων που έχουν σημειωθεί στην Πατρών Πύργου και απηύθυνε έκκληση προς τον πρωθυπουργό.

Να κατασκευαστεί άμεσα ο δρόμος Πάτρας-Πύργου-Ολυμπίας-Τσακώνας, προκειμένου να σταματήσουν τα τροχαία δυστυχήματα, ζήτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός από των πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την έκκληση αυτή έκανε κατά τη διάρκεια τρισάγιου που τέλεσε στη μνήμη των θυμάτων των τροχαίων που έχουν σημειωθεί στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου σημειώνοντας παράλληλα πως άκουσε τον Χριστό να του ζητάει να μεταφέρει το συγκεκριμένο μήνυμα στον πρωθυπουργό.

«Πρέπει να σας εξομολογηθώ. Σήμερα το πρωί μετά την προσευχή μου στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στην Μητρόπολη ιδιαίτερα θερμά λόγω των γεγονότων προσευχήθηκα και για πρώτη φορά ακούω τον Χριστό και μου απαντάει: Γερμανέ, στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα-Πύργου-Ολυμπία-Τσακώνα αμέσως», ανέφερε ο Μητροπολίτης Ηλείας.

Πρόσθεσε ακόμη πως ζητά από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα εντολή στον υπουργό Υποδομών να ξεκινήσει η κατασκευή του δρόμου γρήγορα.

«Το μεταφέρω στον κ. πρωθυπουργό και τον παρακαλώ εκ μέρος όλων μας εδώ να δώσει εντολή στον υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος γρήγορα για να σταματήσουν οι θάνατοι», συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης.
Tags:
μήνυμα, κατασκευή, δρόμος, πρωθυπουργός, Ηλεία, μητροπολίτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK