19:35 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Μέτρα για τον κορονοϊό λαμβάνει η AEGEAN, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο. Εντατικοποιούνται οι καθαρισμοί αεροσκαφών, ενώ εταιρεία προχωρά σε απολυμάνσεις συγκεκριμένων αεροπλάνων.

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η AEGEAN λόγω του κορονοίου. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία το Σάββατο, οι καθαρισμοί αεροσκαφών εντατικοποιούνται, ενώ εξειδικευμένη εταιρεία προχωρά σε απολύμανση των αεροπλάνων στα οποία επέβαινε πιθανό κρούσμα του κορονοϊού.

«H AEGEAN ενημερώνει ότι βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές  (ΕΟΔΥ) σε σχέση με θέματα που αφορούν τον κοροναϊό (Covid-19) ώστε να λαμβάνει όλες τις σχετικές οδηγίες που αφορούν την αερομεταφορά είτε σαν γενική προληπτική προετοιμασία είτε για τις ενδεδειγμένες ενέργειες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις», ανέφερε η εταιρεία.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, η AEGEAN «έχει ήδη εντατικοποιήσει τους τακτικούς καθαρισμούς των αεροσκαφών μεταξύ όλων των πτήσεών της, σε όλους τους σταθμούς τη χωράς και του εξωτερικού, κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και μετά την ολοκλήρωση των πτήσεων κατά την διάρκεια της νύχτας».

«Επιπλέον, έχει ήδη δημιουργήσει και εφαρμόσει, σε συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία απολυμάνσεων, διαδικασία απολύμανσης  που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που λάβει ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ ότι σε συγκεκριμένη πτήση υπήρξε μεταφορά επιβάτη με πιθανό κρούσμα», προστίθεται.

Τι ισχύει για αλλαγές εισιτήριων λόγω κορονοϊού

Η AEGEAN υπενθύμισε ότι λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού έχει δώσει τη δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίου χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Το μέτρο αφορά επιβάτες που ταξιδεύουν έως 20 Μαρτίου 2020.

Οι συγκεκριμένοι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να μεταθέσουν το εισιτήριο τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία (ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού έως 20 Οκτωβρίου 2020), χωρίς τέλη αλλαγής (rebooking fees).

Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημαίνει η AEGEAN, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαχείριση πιθανών περιστατικών είναι αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
αεροσκάφη, αεροπλάνα, εισιτήρια, κοροναϊός, κορονοϊός, Aegean
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK