ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Σύνορα Έβρου (212)
0 10
Βρείτε μας

Οι δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού ενισχύουν τη φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων, στην περιοχή του Έβρου, με πρόσθετες ποσότητες συρματοπλέγματος.

Με πρόσθετες ποσότητες συρματοπλέγματος επιχειρούν να ενισχύσουν τη φύλαξη των ελληνοτουρκικών συνόρων, στον Έβρο, οι δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην περιοχή έφθασε στρατιωτικό όχημα, το οποίο μετέφερε επιπλέον ποσότητες συρματοπλέγματος.

Το φορτηγό έφθασε στο Στρατιωτικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα ξεκίνησε την Παρασκευή (28/2), όταν χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Έβρου, με στόχο να εισέλθουν στη χώρα.

Από την πρώτη στιγμή, η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα και απαγόρευσε την είσοδο. Ως αποτέλεσμα, δεν έλλειψαν οι στιγμές έντασης, με πετροπόλεμο, τραυματίες και χρήση δακρυγόνων.

Μάλιστα, υπήρξαν καταγγελίες ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν με την παρότρυνση Τούρκων αστυνομικών ή στρατιωτικών. Την ίδια ώρα, η γειτονική χώρα επιμένει στις πληροφορίες για την ύπαρξη νεκρών από ελληνικά πυρά, κάτι το οποίο κατηγορηματικά διαψεύδει η Αθήνα.

Θέμα:
Σύνορα Έβρου (212)
Tags:
Ελληνικός Στρατός, στρατός, Τουρκία, Έβρος, σύνορα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK