ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό σύστησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός μετά το πρώτο κρούσμα στην περιοχή.

Σε δηλώσεις αναφορικά με το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα σε χωριό της Ιστιαίας στην Εύβοια, προχώρησε ο  περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

«Το κρούσμα κορονοϊού που παρουσιάστηκε στην περιφέρειά μας αντιμετωπίζεται με προσήλωση στις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και της επιστημονικής κοινότητας. Παρακαλώ θερμά να λαμβάνουμε όλοι τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τις αρμόδιες αρχές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε δε πως με ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων προστασίας θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες εξάπλωσης.

«Η τήρηση των μέτρων, η διατήρηση της ψυχραιμίας μας και η υλοποίηση όλων των απαραίτητων ενεργειών από τους αρμόδιους φορείς θα ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού στην περιοχή μας», σημείωσε.

Ήδη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ιχνηλάτηση των επαφών του 48χρονου, ο οποίος είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους με το γκρουπ από την Αμαλιάδα, ενώ οι άνθρωποι του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ελλάδα, ασθενείς, ασθένεια, ασθενής, κρούσμα, Στερεά Ελλάδα, κορονοϊός, κοροναϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK