ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λόγω αυξημένων περιστατικών εποχικής γρίπης, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία σε Ραφήνα και Πικέρμι από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή.

Κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία σε Ραφήνα και Πικέρμι από αύριο, Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή, 13 Μαρτίου, λόγω αυξημένων περιστατικών εποχικής γρίπης, κατόπιν απόφασης του δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς.

Η απόφαση αφορά τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Η απόφαση του δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς που δημοσιεύει το irafina.gr, επικαλείται σειρά διατάξεων και αναφέρει:

«Αποφασίζουμε τη διακοπή των μαθημάτων στα σχολικά συγκροτήματα, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου συμπεριλαμβανομένων και των Ειδικών Σχολείων για το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 11 Μαρτίου έως και Παρασκευή 13 Μαρτίου, λόγω αυξημένου αριθμού περιστατικών ιογενών λοιμώξεων σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και άμεσης ανάγκης απολύμανσης του συνόλου των χώρων εκπαίδευσης».

Υπενθυμίζεται ότι δεκάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα έχουν κλείσει λόγω του κορονοϊού. Κλειστές είναι όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες σε Ηλεία, Αχαΐα και Ζάκυνθο, ενώ το υπουργείο Παιδείας ανανεώνει συχνά την πλήρη λίστα όλων των σχολείων που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.

Tags:
Ευάγγελος Μπουρνούς, κλειστά σχολεία, σχολεία, Ραφήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK