ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός «έπληξε» και τους swingers. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, ακυρώθηκε και το καθιερωμένο πάρτι των swingers που επισκέπτονταν κάθε χρόνο το νησί.

Η βαριά βιομηχανία της Κρήτης, ο τουρισμός, και συνεπώς ο ξενοδοχειακός της κλάδος φέρεται να δέχεται και αυτός με τη σειρά του ισχυρό πλήγμα από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Βλατάκη, Πρόεδρο των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης, υπάρχει ολοένα και περισσότερη ανάσχεση των νέων κρατήσεων στις ξενοδοχειακές μονάδες:

«Έχουμε συντριπτική ανάσχεση της ροής των νέων κρατήσεων, ήταν μεγάλη στην προηγούμενη επικοινωνία μας, δυστυχώς έχει γίνει τεράστια. Αρχίσανε και οι ακυρώσεις για τη σεζόν, ενώ είχαμε μέχρι τώρα ακυρώσεις για τους δύο πρώτους μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά σε εκπομπή του Mega.

Ο Μιχάλης Βλατάκης, συνεχίζοντας, αναφέρει σχετικά με τις ακυρώσεις των swingers:

«Για να ελαφρύνουμε κιόλας, γιατί υπάρχει και αυτή η κατάθλιψη με όλα αυτά, ότι οι swingers που ερχόντουσαν τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, που ήταν 400 - 500 άτομα, αρχές Μαϊού, ακύρωσαν».

Διαβεβαίωσε, ωστόσο, ότι τα δύο γεγονότα που προμηνύουν ότι τα πράγματα είναι λίγο αισιόδοξα είναι:

  • Πρώτον, ότι δεν έχουν ακυρωθεί τα τσάρτερ.
  • Δεύτερον ότι οι κρατήσεις που έχουν για την υψηλή σεζόν δεν είναι τόσο ανησυχητικές προς το παρόν.
Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
αναβολή, πάρτι, Κρήτη, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK