ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμη και το θέατρο προσαρμόζεται στις ανάγκες του νέου κορονοϊού, με το Θέατρο Τέχνης να δρομολογεί παραστάσεις που θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου.

Διαδικτυακά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, όσοι το επιθυμούν, σε λίγες ημέρες καθώς ο νέος κορονοϊός πλήττει και τη χώρα μας.

Όπως έκανε γνωστό. το Θέατρο Τέχνης με ανάρτηση του στο Facebook, θα προσφέρει διαδικτυακή παρακολούθηση των παραστάσεων του από το σπίτι, ένα πρόγραμμα που τιτλοφορείται «Το Θέατρο Τέχνης -και- στο σπίτι».

Προς το παρόν το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν συνεχίζει τις παραστάσεις της χειμερινής σεζόν και στις δύο σκηνές του με επιπλέον προληπτικά μέτρα.

Όλοι οι χώροι και των δύο σκηνών εξαερίζονται και απολυμαίνονται καθημερινά με ειδικά αντισηπτικά, ενώ οι ταξιθέτες επιδιώκουν να τηρείται η απόσταση ασφαλείας ενός μέτρου μεταξύ των θεατών.

Παράλληλα, ανακοίνωσε το σχεδιασμό δυνατότητας παρακολούθησης των παραστάσεων μέσω διαδικτύου.

«Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι φίλοι του Θεάτρου Τέχνης που αδυνατούν να έρθουν στις σκηνές μας, με ένα χαμηλό αντίτιμο, θα έχουν τη δυνατότητα on demand παρακολούθησης των τρεχουσών παραστάσεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Θεάτρου Τέχνης www.theatro-technis.gr. Η νέα αυτή δυνατότητα αφορά σε παραστάσεις της σεζόν που παίζονται αυτή τη στιγμή στις δύο σκηνές του και απευθύνονται τόσο στο ενήλικο, όσο και στο εφηβικό και παιδικό κοινό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη της νέας υπηρεσίας.

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
τέχνη, θεατρική παράσταση, διαδίκτυο, θέατρο, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK