00:16 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Διευκολύνσεις προς τους ταξιδιώτες παρέχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., με αφορμή τον νέο κορονοϊό που έχει κάνει την εμφάνισή του και στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε διευκολύνσεις, λόγω του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα, προχωρά προς το επιβατικό κοινό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, επιβάτες που έχουν εισιτήρια με συγκεκριμένη ημερομηνία ταξιδιού, θα μπορούν να τα ανταλλάξουν με ονομαστικό ταξιδιωτικό κουπόνι ίσης αξίας και με ισχύ ενός έτους. 

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., επισημαίνει ακόμα πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και ακολουθεί το πρωτόκολλο καθαρισμών και απολυμάνσεων, έχοντας ενσωματώσει παράλληλα και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής  Ένωσης προκειμένου να διαφυλάξει στο μέγιστο δυνατόν την υγεία των εργαζομένων και των επιβατών.

Συγκεκριμένα:

  • γίνονται εντατικοί καθαρισμοί με πιστοποιημένα υλικά απολύμανσης σε όλους τους συρμούς σε ημερήσια βάση και κατά την διάρκεια του ταξιδιού, όπου προβλέπεται συνεργείο καθαρισμού επί της αμαξοστοιχίας
  • έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά υγρά και οδηγίες προσωπικής υγιεινής σε όλα τα τραίνα τόσο για το προσωπικό όσο και για τους επιβάτες.
  • πραγματοποιείται αλλαγή φίλτρων αέρα ανά μία εβδομάδα σε όλες τις αμαξοστοιχίες, ο δε αέρας εντός των τραίνων είναι κατά 30% αέρας περιβάλλοντος και όχι ανακύκλωσης
  • στα σημεία πώλησης έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα (γάντια, αντισηπτικά) ώστε η ανταλλαγή χρημάτων και εισιτηρίων να γίνεται με τον πλέον ασφαλή τρόπο
  • το προσωπικό επί των αμαξοστοιχιών έχει ενημερωθεί για το πρωτόκολλο αντιμετώπισης περιστατικού και έχει προμηθευτεί το προβλεπόμενο υλικό.
  • έχει προβλεφθεί χώρος απομόνωσης περιστατικού επί των αμαξοστοιχιών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προτρέπει, τέλος, το επιβατικό κοινό να εκδίδει ηλεκτρονικά εισιτήρια προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα εκδοτήρια  και, αν αυτό δεν είναι εφικτό, να χρησιμοποιεί κάρτες (πιστωτικές/χρεωστικές)αντί χαρτονομισμάτων ή κερμάτων.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
ηλεκτρονικό εισιτήριο, εισιτήρια, τρένο, τρένα, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK