ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως ο ίδιος διαγνώστηκε αρνητικός στον ιό, ωστόσο θα συνεχίσει τις ενημερώσεις εξ αποστάσεως, μένοντας στο σπίτι.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως ο ίδιος διαγνώστηκε αρνητικός στον ιό, ωστόσο θα συνεχίσει τις ενημερώσεις εξ αποστάσεως, μένοντας στο σπίτι.

Όπως εξήγησε ο κ. Πέτσας, η σύζυγός του εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεώρησαν και οι δύο σκόπιμο να εξεταστούν για να τον κορονοϊό.

«Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον Covid-19» είπε.

Όπως συμπλήρωσε, ο ίδιος και τα παιδιά του δεν έχουν συμπτώματα, ενώ η σύζυγός του είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.

«Μένουμε σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο», συμπλήρωσε.

Ανέφερε, δε, πως όλοι θα αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας κάθε μέτρο προστασίας.

Σε 190 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα

Ο κ. Τσιόδρας, ανακοίνωσε πως τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα, ανέρχονται σε 190.

Την Πέμπτη τα κρούσματα ανέρχονταν σε 117, συνεπώς τα νέα κρούσματα είναι 73. Πέντε από τα κρούσματα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
σύζυγος, κοροναϊός, κορονοϊός, Στέλιος Πέτσας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK