ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Οι πωλητές λαϊκών αγορών αποφάσισαν τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την προστασία των καταναλωτών έναντι του κορονοϊού. Τι μέτρα αποφασίστηκαν.

Με γάντια θα πραγματοποιούνται εφεξής οι συναλλαγές και οι αγοροπωλησίες στις λαϊκές αγορές της Αττικής, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών αποφάσισε να προμηθεύονται δωρεάν οι καταναλωτές μ’ ένα ζευγάρι γάντια, προτού διαλέξουν από τον πάγκο τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν.

«Δίνουμε αγώνα στις δύσκολες συνθήκες που μας έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του κορονοϊού με αποκλειστικό σκοπό την προστασία της υγείας των καταναλωτών και την εξασφάλιση απόλυτης επάρκειας στο σύνολο των προϊόντων στις λαϊκές αγορές» τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Μουλιάτος.

Διαβεβαίωσε δε, ότι οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα, διαθέτοντας υπερεπάρκεια προϊόντων.

Παράλληλα, θα υπάρχουν εταιρείες security, οι οποίες θα επιτηρούν τον ρυθμό εισόδου των καταναλωτών στον χώρο της λαϊκής, με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού.

Από την πλευρά τους, οι επαγγελματίες πωλητές έχουν ήδη προμηθευτεί μ’ όλα τα απαραίτητα αντισηπτικά για την απολύμανση των πάγκων και των ζυγαριών.

103 νέα κρούσματα, τέσσερις νεκροί

Το απόγευμα της Κυριακής, ανακοινώθηκε η ύπαρξη ακόμη 103 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού, με τον συνολικό αριθμό στην Ελλάδα να διαμορφώνεται σε 331.

Την ίδια ώρα, οι νεκροί αριθμούν σε τέσσερις, καθώς το πρωί της Κυριακής κατέληξε ένας 53χρονος από την Κοζάνη. Είχε προηγηθεί ο θάνατος ενός 66χρονου από την Ηλεία, ενός 90χρονου από την Πτολεμαΐδα και ενός 67χρονου από τη Ζάκυνθο.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός, ψώνια, λαϊκή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK