ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Μήνυμα μέσω Twitter απέστειλε για ακόμη μια φορά στους Έλληνες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επιδημία του νέου κορονοϊού στη χώρα μας.

Σε ακόμη μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter, προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους πολίτες εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Ο πρωθυπουργός για ακόμη μια φορά ζήτησε από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους προκειμένου να καταφέρουν να προστατευθούν οι ευπαθείς ομάδες από τον ιό.

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες. Είναι η ώρα να δείξουμε υπεθυνότητα: Να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες των ειδικών. Να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σπίτι».

Συνολικά 331 κρούσματα στην Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε την Κυριακή ακόμη 103 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 331.

Κατά τη διάρκεια της ημερήσιας ενημέρωσης για την εξέλιξη του ιού, ο επιστημονικά υπεύθυνος του υπουργείου Υγείας για τον Covid-2019, Σωτήρης Τσιόδρας, διευκρίνισε ότι από τα ανακοινωθέντα κρούσματα, τα 49 επιβεβαιώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ τα υπόλοιπα 54 αποτελούν προηγούμενα κρούσματα προηγούμενων ημερών (σ.σ. δεν είχαν προλάβει να εξεταστούν).

Σύμφωνα τον ίδιο, 44 νοσούντες αφορούν πιθανή εγχώρια μετάδωση, δηλαδή δεν είχαν ταξιδιωτικό ιστορικό ή δεν ήρθαν σε επαφή με ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
μήνυμα, πολίτες, Έλληνες, πρωθυπουργός, Twitter, Κυριάκος Μητσοτάκης, κορονοϊός, κοροναϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK