20:48 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

«Με υπευθυνότητα, πειθαρχία, αλλά και αισιοδοξία, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτή την παγκόσμια απειλή» ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της, η ΠτΔ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, εξέφρασε την συμπαράσταση και την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν σκληρή μάχη για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠτΔ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία, με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Χαράλαμπο Γώγο, καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωδών νοσημάτων-διευθυντή Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και τον Δημήτρη Μπούμπα, καθηγητή Παθολογίας Ρευματολογίας -Διευθυντή Δ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η κ. Σακελλαροπούλου, ζήτησε από τους επιστήμονες να μεταφέρουν τις θερμές της ευχές σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για το δύσκολο έργο που επιτελούν.

Ταυτόχρονα, η ΠτΔ τόνισε, ότι κατανοεί τις αγωνίες τους και υπογράμμισε πως θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν, επισημαίνοντας την ανάγκη πως όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που έχουν εκδώσει οι αρμόδιες αρχές.

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που δοκιμάζονται οι αντοχές της κοινωνίας μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για παραπληροφόρηση και εύκολη υιοθέτηση αστήρικτων θεωριών, που καλλιεργούν τον πανικό. Με υπευθυνότητα, πειθαρχία, αλλά και αισιοδοξία, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτή την παγκόσμια απειλή» κατέληξε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ελλάδα, νεκροί, κρούσματα, νοσηλευτές, γιατροί, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ΠΤΔ, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK