ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η ακύρωση του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, δεν φαίνεται να βρίσκει απροετοίμαστη την ΕΡΤ, η οποία θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες τον σχεδιασμό για την έκδοση του 2021.

Ο κορονοϊός COVID-19 έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη και πολλές εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί όπως είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision που είχε προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Μάιο, στο Ρότερνταμ. 

Ήδη δύο χώρες, η Ολλανδία και η Ισπανία ανακοίνωσαν πως και στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θα εκπροσωπηθούν με τον Jeangu Macrooy και τον Blas Cantó, αντίστοιχα, δηλαδή με τους καλλιτέχνες που είχαν επιλεγεί για τη φετινή έκδοση, στο Ρότερνταμ.

Όσον αφορά την Ελλάδα, η Stefania είχε επιλεγεί να εκπροσωπήσει την ΕΡΤ με το τραγούδι «Superg!rl» και η Δημόσια Τηλεόραση θα αποφασίσει σύντομα για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2021.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες τα σχέδιά της για τη Eurovision και -όπως τονίστηκε- «θα ληφθεί υπόψιν το ότι ήδη ορισμένες χώρες έχουν ήδη επιλέξει και για το 2021 τους καλλιτέχνες που θα τους εκπροσωπούσαν το 2020».

Έτσι, όλα τα σενάρια είναι πιθανά, χωρίς να αποκλείεται η Stefania να αναλάβει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό του 2021.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Στεφανία Λυμπερακάκη, ΕΡΤ, Eurovision 2021, Eurovision 2020, Eurovision
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK