ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μίλησε για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς σχετικά με τα αεροπλάνα και τα πλοία.

Για τα μέτρα περιορισμού σε πλοία και αεροπλάνα μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λόγω της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανέφερε πως η κυβέρνηση εξετάζει τον περιορισμό των πτήσεων ιδίως από το εξωτερικό.

«Εξετάζουμε μέτρα περιορισμού στη δυναμικότητα που θα έχουν τα πλοία στη μεταφορά στα νησιά μας και ενδεχομένως και τα αεροσκάφη μας στην πορεία, ιδίως από τις πτήσεις του εξωτερικού. Αλλά αυτά είναι θέματα που θα εξειδικευτούν τις επόμενες ημέρες», σημείωσε.

Ο κ. Πέτσας σχολίασε και τα όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για το δώρο Πάσχα και το επίδομα των 800 ευρώ είπε:

«Η Ελλάδα κατάφερε να μπει στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και να έχει ένα ποσό περίπου 12 δισ. ευρώ για να ενισχύσει τη ρευστότητα της οικονομίας και για αυτό ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε σήμερα μέτρα περίπου 10 δισ. ευρώ τα οποία θα στηρίξουν όλους του κλάδους της οικονομίας που πλήττονται».

Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός έκανε για άλλη μια φορά έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους για να αντιμετωπιστεί η διασπορά του ιού.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
αεροπλάνα, πλοίο, κοροναϊός, κορονοϊός, Στέλιος Πέτσας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK