ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1715)
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμα και τα παγκάκια αναγκάστηκε να ξηλώσει ο δήμος Κατερίνης προκειμένου να αποθαρρύνει τους κατοίκους από το να συναθροίζονται.

Τα παγκάκια «σήκωσε» ο δήμος Κατερίνης από τις πλατείες της πόλης, για να αποφευχθούν οι συναθροίσεις και ο συνωστισμός πολιτών που δεν μένουν στα σπίτια τους, όπως έχει συστήσει η κυβέρνηση.

«Δυστυχώς, μερίδα συνδημοτών μας δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης ούτε την αναγκαιότητα εφαρμογής των μέτρων πρόληψης. Με εντολή Δημάρχου, από το πρωί συνεργεία του Δήμου Κατερίνης απομακρύνουν όλα τα παγκάκια από τις πλατείες της πόλης», αναφέρεται σε ανάρτηση του Δήμου Κατερίνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας κάνουν συστάσεις, προτρέποντας τους δημότες να εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια τα μέτρα που ανακοινώθηκαν»

Με δήλωσή του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος καλεί τους δημότες να επιδείξουν αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας που ανακοινώθηκαν.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1715)
Tags:
σπίτι, Κυβέρνηση, Μέτρα, κορονοϊός, Κατερίνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK