ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1746)
0 20
Βρείτε μας

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στην ηχογράφηση μηνύματος στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, αραβική γλώσσα καθώς και στα ουρντού, νταρί, φαρσί, χίντι, παντζάμπι και παστού, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους δρόμους, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο μήνυμα θα εκπέμπεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών οχημάτων, καλώντας τους ανθρώπους να συμμορφωθούν στα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του φονικού κορονοϊού στη χώρα μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω ηχογραφημένος μήνυμα θα παίζεται από τα μεγάφωνα των αστυνομικών οχημάτων τόσο στην Αττική όσο και στα μεγάλα αστικά κέντρα της περιφέρειας, καθώς και σε παραλίες και χώρους περιπάτου και άθλησης.

«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο», ακούγεται στο εν λόγω μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ακόμη 35 κρούσματα του κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν στην Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται πλέον σε 530. Όσον αφορά τον αριθμό των νεκρών, το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 3 ασθενείς, ανεβάζοντας το συνολικό απολογισμό σε 13. 

Δείτε το βίντεο:

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1746)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Ελληνική Αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK