10:52 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (655)
0 02
Βρείτε μας

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με το αναπνευστικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασε συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορονοϊού.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα 41 ετών, η οποία άφησε προ ολίγων ημερών την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, σε οικισμό της Καστοριάς.

Βάσει πληροφοριών του skai.gr, η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με το αναπνευστικό (άσθμα).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, παρουσίασε συμπτώματα σχετικά με τον κορονοϊό και μετά από επικοινωνία της με τον ΕΟΔΥ, έμεινε απομονωμένη στο σπίτι.

Στη συνέχεια ωστόσο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κλήθηκε ασθενοφόρο, με τη γυναίκα όμως να αφήνει την τελευταία της πνοή.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, κατά τη νεκροψία – νεκροτομή ελήφθη δείγμα, το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι σχετικές αναφορές, οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα φτάνουν τους 20.

Πληροφορίες και για άλλους νεκρούς

Μέσα στην ημέρα, δύο ακόμη ασθενείς, οι οποίοι φέρεται να ήταν θετικοί στον κορονοϊό, κατέληξαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ο μέσος όρος ηλικίας των νεκρών στην Ελλάδα ήταν τα 76 έτη, ενώ η πλειονότητά τους έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 695, εκ των οποίων τα 114 νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (655)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, νεκρή, κορονοϊός, Καστοριά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK