21:59 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1787)
0 0 0
Βρείτε μας

«Σήμερα γιορτάζουμε την εθνική επέτειο, αλλά γράφουμε τη δική μας ιστορία ως κοινωνία», σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρόμενος στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα, μη ξεχνώντας και τη φροντίδα των αδέσποτων εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε ειδικά στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, κατά τη διάρκεια της ισχύος του περιορισμού μετακινήσεων. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, όσοι φροντίζουν αδέσποτα εκτός του δήμου τους, αυτοί οφείλουν να έρθουν σε επαφή με φιλοζωϊκές εταιρίες ή μόνιμους κατοίκους των περιοχών όπου βρίσκονται τα αδέσποτα, ώστε να μην πραγματοποιούνται άσκοπες μετακινήσε

Όσον αφορά στους πολίτες που φροντίζουν αδέσποτα εντός του δήμου τους, γι' αυτούς χρειάζεται βεβαιώση κίνησης, που θα εκδίδεται από την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, και θα αναγράφει το χώρο όπου βρίσκονται τα αδέσποτα, τις μέρες και τις ώρες φροντίδας, με τις ώρες φροντίδας, ωστόσο, να μην υπερβαίνουν τις 3 ημερησίως.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1787)
Tags:
Νίκος Χαρδαλιάς, αδέσποτα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK