09:55 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1984)
0 0 0
Βρείτε μας

Για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων εντός των ορίων του Δήμου της μόνιμης κατοικίας των ενδιαφερόμενων μερίμνησε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), καθώς ανάρτησε στον ιστότοπό της τη σχετική βεβαίωση μετακίνησης, που μπορεί να εκτυπωθεί είτε σε PDF είτε σε WORD (.docx).

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε την Τετάρτη (25/03) πως όποιος επιθυμεί να βοηθήσει στη σίτιση αδέσποτων ζώων πρέπει να συμπληρώσει την αντίστοιχη βεβαίωση μετακίνησης λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορονοϊό (COVID-19).

Έτσι, η εν λόγω αίτηση αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και μπορείτε να την εκτυπώσετε σε δύο τύπους: είτε σε PDF είτε σε WORD (.docx). 

Πατήστε ΕΔΩ για την εκτύπωση της αίτησης

Μάλιστα, τονίστηκε πως στην αίτηση, που αφορά στα όρια του Δήμου της μόνιμης κατοικίας του εκάστοτε ενδιαφερόμενου, αναφέρονται οι ημέρες και η ώρα ταΐσματος, η διάρκεια του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις τρεις ώρες.

Επίσης, για εκείνους που φροντίζουν αδέσποτα ζώα εκτός του Δήμου της μόνιμης κατοικίας τους, ο κ. Χαρδαλιάς έκανε σαφές πως πρέπει να δικτυωθούν με τις κατά τόπους ζωοφιλικές οργανώσεις.

Ο ίδιος, όσον αφορά στην αποστολή μηνύματος στο 13033, διευκρίνισε ότι η επίσκεψη σε γιατρό, αφορά και στους κτηνιάτρους.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1984)
Tags:
αίτηση, ζώα, αδέσποτα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK