ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας και καθώς δεν θα υπάρξει η συνηθισμένη κίνηση των προηγούμενων ετών την περίοδο του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς τα φορτηγά θα κινούνται κανονικά στο οδικό δίκτυο.

Δεν θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων και των εθνικών οδών κατά τις περιόδους των εορτασμών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του υφυπουργού Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη και του υφυπουργού Περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου τροποποιείται προηγούμενη απόφαση που είχε προβλεφθεί κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες με σκοπό τη διευκόλυνση των εκδρομέων, δεν θα ισχύσει.

Η απόφαση ελήφθη με τα νέα δεδομένα καθώς η κίνηση των οχημάτων είναι ιδιαίτερα μειωμένη σε εφαρμογή των μέτρων που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο περιορισμού της διάδοσης του COVID-19.

Συνεπώς, δεν δημιουργούνται συνθήκες συμφόρησης στις οδούς και διακύβευσης της οδικής ασφάλειας και επιπλέον, υπάρχει η αναγκαιότητα τροφοδοσίας της αγοράς.

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Πρωτομαγιά, Πάσχα, απαγόρευση κυκλοφορίας, φορτηγό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK