11:52 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (256)
0 10
Βρείτε μας

Ένταση επικράτησε στο Σύνταγμα όταν άνδρες της δημοτικής αστυνομίας έλεγξαν έναν ηλικιωμένο στο πλαίσιο του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Επεισοδιακός ήταν ένας έλεγχος στην πλατεία Συντάγματος για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και την αποτροπή των άσκοπων μετακινήσεων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, άνδρες της δημοτικής αστυνομίας εντόπισαν έναν ηλικιωμένο που ήταν επιβάτης τρόλεϊ να κυκλοφορεί χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Την ώρα που ο άνδρας της δημοτικής Αστυνομίας, έκοβε το πρόστιμο στον ηλικιωμένο, εκείνος αποπειράθηκε να πάρει το μπλοκάκι από τα χέρια του αστυνομικού.

«Κάτσε πίσω που σου λέω, άστο κάτω, καθίστε πίσω. Μην με χτυπάτε. Πήρες το μπλοκ από τα χέρια μου;» λέει ο δημοτικός αστυνομικός στον ηλικιωμένο.

Όπως καταγράφει η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ένας άλλος δημοτικός αστυνόμος τότε παρενέβη και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει και του έκανε σχεδόν κεφαλοκλείδωμα.

Στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν, με τον αστυνομικό να απευθύνεται στον άνδρα λέγοντάς του: «εξάντλησα την υπομονή μου, δεν θέλεις να συνετιστείς».

 

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (256)
Tags:
μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, πρόστιμο, έλεγχος, δημοτική αστυνομία, αστυνομικοί, αστυνομικός, αστυνομία, επεισόδιο, ηλικιωμένος, κορονοϊός, COVID-19, απαγόρευση κυκλοφορίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK