ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην παροχή ενός μπόνους στους εργαζόμενούς της, που εργάζονται εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, προχωρά γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Στην έκτακτη παροχή μπόνους ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στoυς εργαζομένους της προχωρά η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η έκτακτη παροχή έχει ήδη καταβληθεί στους 25.000 εργαζόμενους της επιχείρησης ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει.

Αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ

Υπενθυμίζεται πως νέο ωράριο λειτουργίας τέθηκε σε ισχύ την προηγούμενη εβδομάδα στα σούπερ μάρκετ, το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιδημίας του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως είχε αποφασιστεί η διεύρυνση του ωραρίου προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών εν μέσω της πανδημίας.

Μάλιστα, τα σούπερ μάρκετ είχαν παραμείνει ανοιχτά και την προηγούμενη Κυριακή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του αρμόδιου υπουργείου τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν αυτή την εβδομάδα από τις 7.00 έως τις 21.00 τις καθημερινές, το Σάββατο από 07:00 έως 20:00 ενώ την Κυριακή παρέμειναν κλειστά.

Tags:
κορονοϊός, πανδημία, Σκλαβενίτης, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK