20:37 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
0 10
Βρείτε μας

«Δεν υπάρχει κορονοϊός» δήλωσε στην κάμερα ενημερωτικής εκπομπής μια κυρία που περίμενε τη σειρά της σε ουρά υποκαταστήματος τράπεζας.

Ουρές και σήμερα σχηματίστηκαν σε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών, με την αστυνομία να δίνει «παρών», προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας, εν μέσω μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει τεθεί σε ισχύ.

Τα τηλεοπτικά κανάλια βρέθηκαν και σήμερα στα σημεία και κατέγραψαν τις ενστάσεις και την αγανάκτηση των πολιτών. Το παρακάτω στιγμιότυπο, ωστόσο, καταγράφηκε σε ουρά τράπεζας στην Πάτρα. Εκεί, ο δημοσιογράφος του Mega ρώτησε μια κυρία που στεκόταν και εκείνη στην ουρά, τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται τόση ώρα στην τράπεζα. Εκείνη αποκρίθηκε ότι πρέπει να πάρει το ΚΕΑ, να πληρώσει το ενοίκιο και γενικότερα τις υποχρεώσεις της.

Βέβαια, ο δημοσιογράφος παρατήρησε ότι δεν έχει τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα, όπως είναι η χρήση μάσκας προστασίας, ούτε όμως και γάντια.

Σε αυτό, η κυρία από την Πάτρα απάντησε:

«Εγώ δεν πιστεύω αγόρι μου σε αυτά. Τέρμα. Δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν υπάρχει τίποτα. Και αυτά που βγαίνουν και λένε είναι να μην πω...»

Πάνω από από 2.500 παραβάσεις την Τρίτη

Ξεπέρασαν τις 2.500 οι βεβαιωμένες παραβιάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας την Τρίτη, ενώ συνεχίζονται οι συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων παρά την απαγόρευση.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου οπότε ξεκίνησε να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στο πλαίσιο περιορισμού της διάδοσης του κορνοϊού, έχουν βεβαιωθεί 13.195 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
Tags:
τράπεζα, μέτρα προστασίας, Πάτρα, απαγόρευση κυκλοφορίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK