ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
Κορονοϊός Ελλάδα (1727)
0 30
Βρείτε μας

Πέντε ζευγάρια πέρασαν το απόγευμα της Τετάρτης την πύλη του δημαρχείου Θεσσαλονίκης και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Παρόντες ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι. Τα χαμόγελα πλατιά και η ευτυχία μεγάλη. Ο έρωτας αποδεικνύεται το δυνατότερο «φάρμακο» κατά του κορονοϊού.

Ο έρωτας… κορονοϊό δεν κοιτά. Σήμερα, πέντε ζευγάρια πέρασαν την πύλη του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Ο Σεραφείμ Αναστασιάδης που υπηρετεί στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης και η Γεωργία Δίσιου ήταν ένα από τα ζευγάρια, που σήμερα τέλεσαν εν μέσω πανδημίας τον γάμο τους.

Λίγες μπομπονιέρες, τοποθετήθηκαν από έναν φίλο του ζευγαριού, πάνω στο γραφείο στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου, όπου σήμερα τελέστηκαν οι πολιτικοί γάμοι. Ο Σεραφείμ με την Αναστασία, που κρατούσε μια ανθοδέσμη με άσπρα και κόκκινα τριαντάφυλλα, παρουσία ελάχιστων φίλων, πλησίασαν στο γραφείο και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Στεφανία Τανιμανίδου τέλεσε τον πολιτικό τους γάμο.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Στεφάνια Τανιμανίδου ενώ διαβάζει τον όρκο στον Δημοτικό Αστυνόμο Σεραφείμ Αναστασιάδη που παντρεύεται με την αγαπημένη του Γεωργία Δίσιου
© Sputnik / Φανή Χαρίση
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Στεφάνια Τανιμανίδου ενώ διαβάζει τον όρκο στον Δημοτικό Αστυνόμο Σεραφείμ Αναστασιάδη που παντρεύεται με την αγαπημένη του Γεωργία Δίσιου

Η έξοδος του ζεύγους Αναστασιάδη-Δίσιου από το Δημαρχείο είχε, όμως, και μια έκπληξη. Συνάδελφοι του κ. Αναστασιάδη στη Δημοτική Αστυνομία, αλλά και ο εντεταλμένος σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία, κ. Δημήτρης Δαγκλής, πήραν θέσεις και εκτός από το ρύζι που τους πέταξαν, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, έβαλαν μπρος τις σειρήνες σε τρία περιπολικά της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να τους ευχηθούν με αυτόν τον τρόπο, «βίον ανθόσπαρτον»!

Με πλατιά χαμόγελα ευτυχίας παντρεύτηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης μεταξύ ελάχιστων φίλων και συγγενών και η Κωνσταντίνα Λάϊου και ο Απόστολος Μπαντέμας.

Το δεύτερο ζευγάρι, ο Απόστολος Μπαντεμάς και η Κωνσταντίνα Λάϊου
© Sputnik / Φανή Χαρίση
Το δεύτερο ζευγάρι, ο Απόστολος Μπαντεμάς και η Κωνσταντίνα Λάϊου

Η κ. Λάϊου διανύει, μάλιστα, όπως είπε στο Sputnik τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Τον είχαμε κανονίσει τον γάμο και λόγω της εγκυμοσύνης είπαμε να μην τον καθυστερήσουμε», δήλωσε η κ. Λάϊου. Όπως ανέφερε από την πλευρά του ο σύζυγός της, αργότερα προγραμματίζουν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο.

«Τελούμε τους γάμους και αυτό είναι ευχάριστο, γιατί βλέπουμε ότι, παρά την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού, ο κόσμος διατηρεί την ελπίδα του και παντρεύεται, τα παιδιά που παντρέψαμε πριν περιμένουν και παιδάκι. Με το καλό θα βγούμε και από αυτή τη δυσκολία, πιο δυνατοί όλοι μας», δήλωσε στο Sputnik η κ. Τανιμανίδου.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1727)
Tags:
δημαρχείο, ζευγάρια, έρωτας, πανδημία, γάμος, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK