ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1733)
121
Βρείτε μας

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία του ιού στην Ελλάδα.

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του υπουργού Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, όσον αφορά την εξέλιξη του κορονοϊού στην Ελλάδα.

«Βλέπω την πορεία της επιδημία στη χώρα, με σχετική αισιοδοξία. Υπάρχουν μερικά μικρά αισιόδοξα μηνύματα, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε» τόνισε, χαρακτηριστικά, στο πλαίσιο της ημερήσιας ενημέρωσης για τον COVID-2019.

«Από εμάς εξαρτάται αν θα χρειαστεί να εφαρμόσουμε νέα μέτρα. Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος. Αλλά ας το κρατήσω αυτό μέσα μου»

Και συνέχισε: «Τα μέτρα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι επιτυχημένα. Πρέπει να συνεχιστεί η τήρησή τους, καθώς σώζουν ζωές».

Δεν παρέλειψε δε, να προειδοποιήσει ότι δεν χρειάζεται «χαλάρωση» και εφησυχασμός, καθώς «μπορούμε να φθάσουμε και στο άλλο άκρο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα, ο κ. Τσιόδρας είχε ανακοινώσει ακόμη 99 επιβεβαιωμένα κρούσματα και έξι νεκρούς, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 1.613 νεκρούς και 59 νεκρούς.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1733)
Tags:
μέτρα ασφαλείας, Μέτρα, νεκροί, κρούσμα, κρούσματα, Σωτήρης Τσιόδρας, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK