ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
0 01
Βρείτε μας

Στελέχη της Άμεσης Δράσης μιλούν από την Πλατεία Ομονοίας για την απαγόρευση κυκλοφορίας και την «μάχη» που δίνει η χώρα με τον κορονοϊό.

Οι αστυνομικοί που διενεργούν ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας, για την τήρηση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας εν μέσω του κορονοϊού, στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί από την Πλατεία Ομονοίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «ο κόσμος γενικά υπακούει στις εντολές, κάθεται μέσα, εμείς είμαστε έξω για να βοηθάμε τον κόσμο, όσο κάθεται μέσα. Ο αγώνας είναι κοινός που έχουμε. Οι παραβάσεις πλέον είναι λίγες σχετικά, όχι όπως τις πρώτες μέρες και αυτές τις αντιμετωπίζουμε με κατανόηση».

Πάνω από 700 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις την Πέμπτη

Συνολικά 772 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις σημειώθηκαν σήμερα, Πέμπτη, εν μέσω της εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σήμερα από 06:00 έως 15:00 ώρα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια (772) παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ενώ οι περισσότερες σημειώθηκαν στην Αττική (347), 71 στα Ιόνια Νησιά και 67 στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, που τέθηκε σε εφαρμογή του μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 18.130 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
Tags:
πρόστιμα, μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, αστυνομικοί, αστυνομικός, αστυνομία, ΕΛΑΣ, κορονοϊός, COVID-19, απαγόρευση κυκλοφορίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK