ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
0 02
Βρείτε μας

Πριν από λίγο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως η απαγόρευση κυκλοφορίας θα παραταθεί ως τις 27 Απριλίου.

Την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας ως τις 27 Απριλίου, για ακόμη τρεις εβδομάδες δηλαδή, ανακοίνωσε στην καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μάλιστα, ο κ. Χαρδαλιάς, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα προς τους «λίγους ανεύθυνους», όπως τους χαρακτήρισε, καθώς παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση σε εθνικές οδούς αλλά και στους παράδρομους τις τελευταίες ημέρες.

«Κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα και δικαιολογίες να υπονομεύσουν την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε. Σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα στους παραδρόμους εθνικών οδών. Δεν θα μείνουμε απαθείς. Αυτοί οι λίγοι ακούνε τα αισιόδοξα μηνύματα, τα ερμηνεύουν λάθος και η στάση τους είναι απολύτως αντικοινωνική. Θέτουν σε κίνδυνο την δική τους ζωή αλλά και τις τις ζωές των συνανθρώπων τους.Αλήθεια Δεν βλέπουν τι γίνεται δίπλα μας στην Ευρώπη; Κανείς από αυτούς δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο;», διερωτήθηκε αρχικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως έχουμε μπροστά μας δύσκολες εβδομάδες και κατηγορηματικά απευθυνόμαστε σε αυτούς τους «λίγους ανεύθυνους».

«Δεν θα επιτρέψουμε ούτε βήμα παρέκκλιση  από τα μέτρα και θα δείξουμε μηδενική ανοχή. Να το ξέρουν και στις επόμενες μέρες μένει αυτό να αποδειχθεί. Αν χαλαρώσουμε ιός θα μας τσακίσει. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη να μη γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
Tags:
Σωτήρης Τσιόδρας, Νίκος Χαρδαλιάς, απαγόρευση κυκλοφορίας, μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, Μέτρα, θάνατοι, κρούσματα, νεκροί, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK