21:39 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη  Βαρθολομαίο είχε σήμερα Παρασκευή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε το πρωί της Παρασκευής επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Η κα Σακελλαροπούλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, τον ευχαρίστησε για τις ευχές του για την ανάληψη των καθηκόντων της και παράλληλα του εξέφρασε τη συμπαράστασή της για τη δοκιμασία των ομογενών, αλλά και της Εκκλησίας, από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αλληλεγγύη της ενώ την διαβεβαίωσε ότι παρά τις δυσκολίες της κατάστασης, λόγω της πανδημίας, ο ίδιος βρίσκεται κοντά στους πιστούς, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ευχαρίστησε τον κ. Βαρθολομαίο για την ενίσχυση του Πατριαρχείου προς την Ελλάδα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Του ευχήθηκε τέλος, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους όλων των Ελλήνων, οι πανανθρώπινες αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης, που κυριαρχούν τις άγιες αυτές μέρες, να βοηθήσουν να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατόν η κρίση.  

Tags:
Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, Ελλάδα, επικοινωνία, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κορονοϊός, Πατριάρχης Βαρθολομαίος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK