16:56 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε ένα άγνωστο επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος προσπάθησε να τον δελεάσει με γυναίκες, όπως είπε, για να μείνει στις ΗΠΑ.

Τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ συνέκρινε ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια άγνωστη ιστορία με τον Ντόναλντ Τραμπ και εκφράζοντας έκπληξη που «αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει τις ΗΠΑ».

Μιλώντας για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής τόνισε ότι ολόκληρος ο πλανήτης είδε την Αμερική να «εκπίπτει».

«Αγαπώ πάρα πολύ αυτό που συνέβη στην Ελλάδα. Είδα μια αξιοπρέπεια στους Έλληνες υπέρ το δέον. Είδαμε μια Αμερική να εκπίπτει στα μάτια όλου του υπόλοιπου κόσμου. Κάποτε πήγαινε κάποιος στην Αμερική και του έλεγαν “φέρε μου αυτό, φέρε μου εκείνο». Δεν έχει τίποτα η Αμερική μπροστά σε αυτά που έχουμε εμείς απ’ ό,τι φάνηκε. Και το κυρίαρχο είναι ότι αποκαλύπτεται συνέχεια αυτός ο πρόεδρος της Αμερικής», δήλωσε ο κ. Ζουγανέλης.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha αποκάλυψε κι ένα άγνωστο επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και του Ντόναλντ Τραμπ όταν ο τελευταίος ήταν επιχειρηματίας και προσπαθούσε να τον πείσει να μείνει στις ΗΠΑ.

«Το 1995 μαζί με την εξαιρετική Γλυκερία και άλλους είχαμε πάει στο Ατλάντικ Σίτι και παίξαμε. Κάποια στιγμή έρχεται ο Τραμπ, τον ήξερα ως επιχειρηματία τότε, και μου λέει “εσύ θα μείνεις εδώ”. Του λέω δεν γίνεται και για να με δελεάσει έφερε και τρεις γυναίκες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει την Αμερική. Αυτός ο άνθρωπος λέει να κάνουμε ενέσεις με αντισηπτικά. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Αυτός έχει τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών, καταλαβαίνετε πού ζούμε;», αποκάλυψε.
Tags:
κορονοϊός, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Γιάννης Ζουγανέλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK