21:20 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (671)
0 0 0
Βρείτε μας

Τους κανόνες λειτουργίας σχολείων, φροντιστηρίων και πανεπιστημίων ανακοίνωσε αναλυτικά σήμερα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Σχολεία, πανεπιστήμια και φροντιστήρια ξεκινούν σταδιακά την επαναλειτουργία τους, με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, να κάνει σήμερα τις σχετικές ανακοινώσεις και να δίνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για το άνοιγμα.

Η Γ' Λυκείου επιστρέφει στα θρανία στις 11 Μαΐου, ενώ στις 18 Μαΐου θα επιστρέψουν οι τάξεις της Α' και Β' Λυκείου και όλων των τάξεων του Γυμνασίου. Αντίστοιχα, θα γίνει και η επιστροφή στα φροντιστήρια.

Ωστόσο, ζήτημα παραμένει το άνοιγμα των πανεπιστημίων αλλά και η διεξαγωγή της εξεταστικής, την οποία αναμένουν με ανυπομονησία οι φοιτητές. Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, η Νίκη Κεραμέως εξήγησε ότι θα ανοίξουν τα εργαστήρια, ενώ τόνισε ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά το ακαδημαϊκό εξάμηνο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την κ. Κεραμέως:

  • Συνεχίζεται η εξ αποστάσεως διδασκαλία έως το τέλος του ακαδημαϊκού εξαμήνου
  • 25 Μαΐου: Επανεκκίνηση αποκλειστικά κλινικών και εργαστηριακών ασκήσεων / Επαναλειτουργία εστιών για φοιτητές κλινικών/εργαστηριακών
  • Εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν. Αναμένεται έκδοση οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας για τρν τρόπο διεξαγωγής τους
  • Το ακαδημαϊκό εξάμηνο θα ολοκληρωθεί κανονικά
Θέμα:
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (671)
Tags:
εξετάσεις, Νίκη Κεραμέως, φοιτητές, πανεπιστήμια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK