04:48 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2000)
0 01
Βρείτε μας

Μια μεγάλη ποσότητα ακατάλληλων προστατευτικών μασκών που προέρχονταν κυρίως από Κίνα και Μπαγκλαντές, βρέθηκε στη «δαγκάνα» του ΣΔΟΕ.

Το ΣΔΟΕ αποκάλυψε και κατάσχεσε περισσότερες από 850.000 ακατάλληλες προστατευτικές μάσκες που θα διοχετεύονταν στην ελληνική αγορά, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), οι συγκεκριμένες μάσκες δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές και τις διεθνείς σημάνσεις, ενώ είχαν παραλήπτη εισαγωγικές εταιρείες.

Παράλληλα, ο Γιώργος Πιτσιλής, Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τη Δευτέρα παρέλαβε τη δεύτερη παρτίδα 700 ειδικών προστατευτικών στολών από τον κορονοϊό, τις οποίες θα φορούν οι τελωνειακοί.

«Στην ΑΑΔΕ αντιμετωπίσαμε την κρίση επιτυγχάνοντας τη διαρκή και ασφαλή λειτουργία των υπηρεσιών μας σε ολόκληρη τη χώρα. Άμεση προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία της υγείας των στελεχών και η διασφάλιση ποιότητας και αποτελεσματικότητας των προσφερομένων υπηρεσιών μας. Αποστολή μας είναι, εκτός από την είσπραξη δημοσίων εσόδων και την ομαλή ροή των αγαθών από και προς την Ελλάδα, η περιφρούρηση της δημόσιας υγείας μέσα από τους ποιοτικούς ελέγχους προϊόντων που αφορούν σ’ αυτήν. Είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτούς για να υπηρετήσουν πιστά το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. Συγχαρητήρια για την υπευθυνότητα, την εγρήγορση και την αποτελεσματικότητα» επισήμανε ο διοικητής της ΑΑΔΕ στο τελωνείο του αεροδρομίου.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2000)
Tags:
χειρουργική μάσκα, αυτοσχέδια μάσκα, μάσκα προστασίας, υφασμάτινη μάσκα, μάσκα προσώπου, μάσκα, μάσκες, ΣΔΟΕ, ΑΑΔΕ, κορονοϊός, COVID-19
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK