07:01 07 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο κ. Μπουλές είναι ο γιατρός που φρόντισε την 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα το πρωί της Τετάρτης.

Ο κ. Πάρης Μπουλές, διευθυντής επειγόντων στο Metropolitan, μιλώντας σε εκπομπή του Mega, περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρήκε την 34χρονη γυναίκα από την Καλλιθέα που δέχτηκε μια σοκαριστική επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης.

«Στη διάρκεια της πρωινής βάρδιάς μου στις 09:48 παρέλαβα μία γυναίκα που ήρθε τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Είχε γίνει κάποιου είδους επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Νοσηλεύεται στην ομάδα εγκαυμάτων. Αντιμετωπίστηκε σαν χημικό έγκαυμα. Της δώσαμε όλες τις πρώτες βοήθειες» ανέφερε ο κ. Μπουλές.

Στη συνέχεια, ο γιατρός επισήμανε πως η άτυχη γυναίκα είχε χημικό έγκαυμα στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στα άνω άκρα της, ενώ και στο αριστερό της μάτι διέθετε ένα άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή.

Έπειτα πρόσθεσε πως η κατάστασή της είναι σταθερή, ενώ αντιμετωπίζεται από μία ομάδα πλαστικών χειρουργών και οφθαλμιάτρων.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση για το μάτι. Στην ερώτησή μου για το αν ήταν εσκεμμένο ώστε να φωνάξουμε την αστυνομία, μου είπε “δεν ξέρω τι έγινε, μία γυναίκα με μαύρα, δεν έχω καταλάβει, μου πέταξε κάτι”. Ήταν δύσκολη η επικοινωνία λόγω του σοκ που βίωνε» κατέληξε ο κ. Μπουλές.

Tags:
γιατρός, νοσοκομείο, Καλλιθέα, γυναίκα, επίθεση με οξύ, επίθεση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK