06:00 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα που είχε γίνει γνωστή μετά την επίθεση που είχε δεχτεί με βιτριόλι το 2008 αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε η ίδια καθώς και ότι η 34χρονη που έπεσε θύμα παρόμοιας επίθεσης έχει δρόμο μπροστά της.

Την εκτίμηση ότι ο οργανισμός της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα θα μπορέσει να αντέξει πλαστικές που έχει μπροστά της, εξέφρασε η Κωνσταντίνα Κούνεβα σχολιάζοντας ότι «η Ιωάννα είναι ακόμα στην αρχή»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι οι πιο πολλές βλάβες είναι στο πρόσωπο, το κεφάλι και τον θώρακα, που σημαίνει πως δεν θα έχει πολλές εσωτερικές βλάβες και θα μπορέσει ο οργανισμός της να αντέξει τις πλαστικές που έχει μπροστά της.

Ζήτησε από τον κόσμο να μην ξεχάσει την 34χρονη και να τη στηρίξει. 

«Έχω άγχος για την Ιωάννα και την οικογένειά της, πώς θα τα καταφέρουν στην κατάσταση πού βρίσκονται, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτούμε πως το Ταμείο δεν παρέχει όλα τα φάρμακα και τις ουσίες που θα έχει ανάγκη η Ιωάννα για να γίνει καλύτερα, θα πρέπει να παίρνουν και άλλα. Η αποκατάσταση είναι πάρα πολύ ακριβή» σημείωσε.

Περιγράφοντας την επίθεση που είχε δεχτεί η ίδια πριν 12 χρόνια ανέφερε:

«Όταν εμφανίστηκε μπροστά μου, εγώ ξαφνιάστηκα και άνοιξα το στόμα, δεν το κατάπια (το βιτριόλι), αλλά από τις αναθυμιάσεις κάηκε ο οισοφάγος, οι πνεύμονες, οι φωνητικές χορδές κτλ».

Για την ίδια, το πιο δύσκολο είναι να αντέξεις τους πόνους και να βοηθήσεις τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν αυτά που πρέπει.

«Αφού τελείωσαν τα πιο δύσκολα χειρουργεία και ξεκίνησα να παίρνω δύναμη, ήταν μεγάλος αγώνας να μπορώ να περπατήσω, να μιλήσω, να επικοινωνώ, να βοηθάω τη μαμά και το παιδί μου» συνεχίζει και προσθέτει: «Είμαι παραμορφωμένη, το ξέρω, αλλά δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, για μένα παίζει πιο μεγάλο ρόλο το πώς είσαι μέσα».

Υπογράμμισε την ανάγκη να ελέγχεται η πώληση τέτοιων χημικών ουσιών και να καταγράφονται οι αγοραστές.

Tags:
Καλλιθέα, επίθεση με οξύ, βιτριόλι, Κωνσταντίνα Κούνεβα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK