05:43 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ζακ Κωστόπουλος έπεσε νεκρός έξω από κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, κοντά στην Ομόνοια, τον Σεπτέμβριο του 2018. Η δίκη ορίστηκε για τον Οκτώβριο.

Για τις 21 Οκτωβρίου 2020 ορίστηκε η δίκη των έξι κατηγορουμένων για τον θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, έξω από κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπονται ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης που εμφανίζονται σε βίντεο να χτυπούν τον 33χρονο, ο οποίος είχε μπει στο κατάστημα του πρώτου.

Επίσης στο εδώλιο θα καθίσουν τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι είχαν μεταβεί στο σημείο, αντιμετωπίζοντας κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το δικαστικό συμβούλιο είχε απορρίψει τις αιτιάσεις της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, που ζητούσε την αναβάθμιση της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ο Ζακ Κωστόπουλος έπεσε νεκρός έξω από κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, κοντά στην Ομόνοια, τον Σεπτέμβριο του 2018.

Tags:
Ομόνοια, κοσμηματοπωλείο, θάνατος, δίκη, Ζακ Κωστόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK