22:49 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι εσωτερικοί χώροι σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ θα ανοίξουν μέχρι τις 15 Ιουνίου, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων εστίασης, δηλαδή σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το Σάββατο.

Όπως δήλωσε, οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων εστίασης θα ανοίξουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, με συγκεκριμένους κανόνες, οι οποίοι θα προσδιοριστούν σύντομα.

Μιλώντας για τη μείωση του ΦΠΑ που εξήγγειλε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο κ. Μητσοτάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η αγορά θα λειτουργήσει και θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές.

Αναφερθείς στο άνοιγμα της εστίασης από τη Δευτέρα, 25 Μαΐου, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι θα επανέλθει στην εργασία του, το 45% των εργαζομένων και σε σύντομο χρόνο θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι καθώς θα υπάρξει και δεύτερο κύμα επιστροφών τον Ιούνιο.

Αναφερθείς σε φαινόμενα αισχροκέρδειας, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι γίνονται συνεχώς έλεγχοι και επιβάλλονται πρόστιμα όταν διαπιστώνονται παραβάσεις.

Tags:
μπαρ, καφές, εστιατόρια, εστιατόριο, κατάστημα εστίασης, εστίαση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK