08:56 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Την ανησυχία του για την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα εξέφρασε ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε το καυστικό υγρό.

Η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα «δεν στοχοποίησε κάποια συνάδελφό της», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της γυναίκας, Απόστολος Λύτρας.

Αντίθετα, το θύμα της άγριας επίθεσης είπε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό φαίνεται να γνώριζε καλά τον χώρο της εργασίας. Επιπλέον, ζήτησε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο κάποια γυναίκα να είχε εμμονή μαζί της, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο.

Ο κ. Λύτρας, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την ενόχληση της 34χρονης για την αναμόχλευση της προσωπικής της ζωής, ενώ διέψευσε υποτιθέμενη κατάθεσή της μέσω της οποίας «στοχοποιεί κάποια συνάδελφο».

«Αυτό που είπε είναι ότι: “μην ασχολείστε με την προσωπική μου ζωή, να δούμε σε κάτι άλλο, αν υπάρχει”» δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Ο ίδιος επανάλαβε ότι η γυναίκα δεν είχε δεχθεί απειλές, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, παραδέχτηκε ότι οι αστυνομικές έρευνες προχωρούν «στα τυφλά».

Παράλληλα, έσπευσε να καταδικάσει τα μηνύματα από κάποιες γυναίκες που «είναι σαν να αναρωτιούνται το τι έκανε», τονίζοντας ότι τίποτα δεν δικαιολογεί επίθεση με καυστικό υγρό στο πρόσωπο. Παρομοίασε δε, τις σχετικές αναφορές με αυτές που αποδίδουν ευθύνη στο θύμα οικογενειακής βίας.

Μιλώντας για την πορεία των ερευνών, ο κ. Λύτρας εξέφρασε την ανησυχία του αν θα κατορθώσουν οι αρχές να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

«Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά, αλλά θεωρώ ότι αν υπήρχαν κάποια στοιχεία, θα είχαμε φτάσει στη λύση του εγκλήματος, όσο περνά ο καιρός, ανησυχώ» ανέφερε ο δικηγόρος.

Σε άσχημη κατάσταση η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Η 34χρονη «δεν είναι σε καλή κατάσταση» δήλωσε, επίσης, ο δικηγόρος της.

Παρά τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο, η άτυχη γυναίκα φέρεται να έστειλε μήνυμα με το οποίο ευχαριστεί για το κύμα συμπαράστασης στον εφιάλτη που ζει.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Είναι όλα πολύ συγκινητικά και μου δίνουν κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθω  σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνω. Και πάλι σας ευχαριστώ» φέρεται να είναι το μήνυμα της γυναίκας.

Τι είπε για τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι

Το Σάββατο, ο δικηγόρος της 34χρονης, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε το βιτριόλι.

«Μου είπε ότι η δράστρια είναι γυναίκα, γιατί μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρη, προσπαθούσε να θυμηθεί. Μου είπε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ότι η δράστρια ήταν προφανώς κρυμμένη στο υπόγειο» είπε.

«Το σημαντικό είναι ότι προσπαθεί να κάνει κάποιες συνδυαστικές σκέψεις γιατί δεν είχε έχθρες και φιλονικίες με κάποιον ή κάποια. Δεν υπάρχει ερωτική αντιζηλία. Το μυαλό της πάει ότι ή η δράστρια είχε εμμονή μαζί της ή ενδεχομένως να πίστευε κάτι από μόνη της χωρίς να είναι πραγματικό. Πάντως, η Ιωάννα είναι σίγουρη ότι η δράστρια γνώριζε καλά τον χώρο εργασίας της» πρόσθεσε.

 

Tags:
επίθεση, δικηγόρος, βιτριόλι, Καλλιθέα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK