17:09 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η θεματολογία του digitalculture.gov.gr διακρίνεται σε επτά ενότητες, ενώ μέσω της πλατφόρμας οι πολίτες θα ενημερώνονται και θα συνδέονται με τα καθημερινά δρώμενα που προσφέρονται δωρεάν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για τα καθημερινά δρώμενα που προσφέρονται δωρεάν στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα μπορούν να ενημερώνονται οι πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Πολιτισμού digitalculture.gov.gr. 

Στην πλατφόρμα θα αναρτώνται οι πολιτιστικές δραστηριότητες των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ, των Εφορειών Αρχαιοτήτων, των μουσείων και των εποπτευόμενων φορέων. Θα παρουσιάζονται σε συνεργασία με τα ιδρύματα, τους οργανισμούς και τους φορείς ο προγραμματισμός και οι σημαντικές πολιτιστικές δράσεις τους.

Η θεματολογία του digitalculture.gov.gr διακρίνεται σε επτά ενότητες: Μουσική, Θέατρο, Κινηματογράφο, Βιβλίο, Μουσεία, Αρχαιολογικοί χώροι και Εκπαιδευτικά Προγράμματα. Περιλαμβάνει και υλικό, το οποίο διατίθεται δωρεάν και σε ψηφιακή μορφή από το τεράστιο πολιτιστικό μας απόθεμα - μνημεία, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εκδόσεις.

Η ψηφιακή δεξαμενή του Πολιτισμού είναι «ανοιχτή» σε όλους και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό και με εκδηλώσεις οι οποίες εντάσσονται στην πλατφόρμα για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση του κοινού.

Tags:
ψηφιακή πολιτική, πλατφόρμα, Υπουργείο Πολιτισμού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK