23:36 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (662)
0 0 0
Βρείτε μας

Την περαιτέρω χαλάρωση των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Όλη η λίστα.

Στις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα γυμναστήρια και τα θεματικά πάρκα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων, όπως και των πάρκων, θα συνοδεύεται από μια σειρά μέτρων προστασίας, τα οποία θα καθοριστούν εντός των επόμενων ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε το άνοιγμα των γυμναστηρίων στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, λόγω των θετικών επιδημιολογικών εξελίξεων, ελήφθη η απόφαση της πρόωρης επαναλειτουργίας. 

Την ίδια ημέρα (15 Ιουνίου) θα ανοίξουν τα εποχικά ξενοδοχεία, οι δραστηριότητες μουσείων και τα θεραπευτικά λουτρά.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, εκτός των γυμναστηρίων, από τις 6 Ιουνίου θα ανοίξουν τόσο οι κλειστοί χώροι εστίασης όσο και τα μπαρ, ενώ θα δοθεί το πράσινο φως και στη λειτουργία των εστιατορίων εντός των ξενοδοχείων.

Παράλληλα, την 29η Ιουλίου θα ανοίξουν οι παιδικές κατασκηνώσεις, ενώ την 1η Ιουλίου θα λειτουργήσουν εκ νέου τα συνέδρια, οι συναυλίες και οι εμπορικές εκθέσεις.

Αντίθετα, χωρίς χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας παραμένουν οι σχολικές καντίνες, οι κλειστοί κινηματογράφοι, τα ΚΑΠΗ, τα τυχερά παιχνίδια τραπεζιού, τα καζίνο και οι χαρτοπαιχτικές λέσχες.

Θέμα:
Άρση Μέτρων Κυκλοφορίας (662)
Tags:
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Υπουργείο Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, καραντίνα, κορονοϊός, γυμναστήριο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK