14:12 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ των Αnonymous Greece και Τούρκων χάκερ μαίνεται, με τους πρώτους να δηλώνουν πως παραμένουν σε ετοιμότητα.

Έτοιμοι να απαντήσουν ανά πάσα στιγμή στους Τούρκους χάκερ, δηλώνουν οι Αnonymous Greece.

Η ελληνική διαδικτυακή ομάδα χάκερ, μιλώντας στο OPEN, χαρακτηρίζει τους Τούρκους «αρχάριους χάκερ». 

«Τα όριά μας δεν υπάρχουν. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Υπερέχουμε με διαφορά έναντι των τουρκικών προκλήσεων και απεγνωσμένων προσπαθειών εντυπωσιασμού. Σήμερα όλα δείχνουν ότι οι τουρκικές επιθέσεις δεν είναι δυνατόν να πλήξουν σοβαρά τις ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες. Η Ελλάδα για άλλη μια φορά παραδίδει μαθήματα στους Τούρκους αρχάριους χάκερ» λένε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, εκτιμούν ότι μπορούν να προκαλέσουν χάος στις τουρκικές κρατικές υποδομές.

«Οι απαντήσεις μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς παρακολούθησης των εν δυνάμει απειλών και συνεργασίας με άλλες ομάδες Anonymous ανά τον κόσμο. Διαθέτουμε την ικανότητα να ανιχνεύουμε με ταχύτητα τον τρόπο που θα διεισδύσουμε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Εκτιμούν δε πως οι κυβερνοπόλεμοι δεν αποτελούν καινούριο πόλεμο, αλλά σύντομα θα είναι όλο και πιο έντονοι.

«Οι ενέργειές μας γίνονται με γνώμονα το δίκιο και δεν εμπεριέχουν κακόβουλες πράξεις, γι' αυτό και έχουμε την αποδοχή και την υποστήριξη του κόσμου» σημειώνουν.

Υπενθυμίζεται πως χθες προχώρησαν σε επίθεση στη σελίδα του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, μετά την επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλκηδόνος.

Tags:
διαδίκτυο, κυβερνοχώρος, κυβερνοεπιθέσεις, κυβερνοεπίθεση, χάκερ, Τουρκία, Ελλάδα, Anonymous
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK