01:26 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Πανελλήνιες 2020 (97)
0 0 0
Βρείτε μας

Στη Βιολογία και στην Κοινωνιολογία εξετάζονται σήμερα Παρασκευή οι μαθητές των Γενικών Λυκείων που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Συνεχίζεται και σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουνίου, το πρόγραμμα των Πανελληνίων εξετάσεων, με τους μαθητές των Γενικών Λυκείων να έχουν σειρά, διαγωνιζόμενοι στα μαθήματα της Βιολογίας και της Κοινωνιολογίας.

Συγκεκριμένα, για τους μαθητές των ΓΕΛ, που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι εξετάσεις συνεχίζονται με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Οι υποψήφιοι των Γενικού Λυκείου που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, θα εξεταστούν στη Βιολογία Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

Υπενθυμίζεται πως, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., με τους υποψήφιους να πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες μέχρι τις 08.00 π.μ.

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων στα υπόλοιπα μαθήματα

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων θα συνεχίσουν τις Πανελλήνιες εξετάσεις στις 22 Ιουνίου, όταν και θα εξεταστούν στο μάθημα της Φυσικής.

Στις 24 Ιουνίου, οι υποψήφιοι εξετάζονται σε Ιστορία και Πληροφορική.

Οι εξετάσεις με το νέο σύστημα ολοκληρώνονται για τα Λύκεια, στις 26 Ιουνίου με τη Χημεία και τα Οικονομικά.

Τις ίδιες ημερομηνίες θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι που διαγωνίζονται με το παλαιό σύστημα.

Θέμα:
Πανελλήνιες 2020 (97)
Tags:
εξετάσεις, μαθήματα, σχολείο, σχολεία, βιολογία, Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, Πανελλήνιες 2020
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK