12:59 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το πότε αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων για το 2020 αποκάλυψε την Παρασκευή η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Για τον χρόνο που εκτιμάται πως θα βγουν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2020, μίλησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. 

Σύμφωνα με την υπουργό που μίλησε στο Star, στα μέσα Ιουλίου το αργότερο οι υποψήφιοι θα ξέρουν τη βαθμολογία των γραπτών των πανελληνίων εξετάσεων.

«Περιμένουμε αποτελέσματα γύρω στις 10 Ιουλίου. Θα εξαρτηθεί από μία σειρά από παράγοντες, αλλά μέχρι τα μέσα Ιουλίου αναμένονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων στα βασικά μαθήματα».    

Σχολιάζοντας το κλείσιμο όλων των σχολείων, η υπουργός Παιδείας εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι, παρά τους φόβους λόγω της πανδημίας, όλα κύλισαν ομαλά.

«Ήταν ελάχιστα τα κρούσματα, μόνο δυο τρία» είπε και χαρακτήρισε «υποδειγματικά τα μέτρα προστασίας», ενώ ευχαρίστησε τους  εκπαιδευτικούς επειδή «συνετέλεσαν ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία με υποδειγματικό τρόπο».  

Τέλος, σχολίασε το ζήτημα των πειραματικών σχολείων, για τα οποία έγινε χθες η κλήρωση η οποία μεταδόθηκε live.

«Μας συγκίνησε το  ενδιαφέρον των γονέων για συμμετοχή των μαθητών στην επιλογή για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τον αριθμό των πρότυπων και πειραματικών σχολείων, για να διαχυθούν οι  βέλτιστες εκπαιδευτικές πρακτικές σε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία» τόνισε η κα Κεραμέως.  
Tags:
βαθμοί, Νίκη Κεραμέως, βαθμολογίες, αποτελέσματα, Πανελλήνιες 2020, Πανελλαδικές, Πανελλήνιες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK