16:15 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μεγαλώνει συνεχώς η λίστα των θυμάτων του ψευτογιατρού καθώς φαίνεται πως πέρα από πολλές επαγγελματικές ταυτότητες είχε και διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες.

Ακόμη και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συγγενικό πρόσωπο αρχηγού πολιτικού κόμματος που αντιμετωπίζει αναπηρία σε ποσοστό 82% είχε εξαπατήσει ο γιατρός «μαϊμου».

Μάλιστα στο δεύτερο άτομο είχε τάξει ακόμα και ότι θα παίξει ποδόσφαιρο. 

Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή, τον οποίο επικαλείται το ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια επέμβασης στο πλευρό που υπεβλήθη, ο «γιατρός» ήταν μέσα στο χειρουργείο.

«Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων σου, μου έλεγε, και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής πέρασε ένα διάστημα 40 ημερών με φρικτούς πόνους με τον απατεώνα να καταφέρνει να αποσπάσει ακόμη 30.000 ευρώ, ενώ του έστειλε και μια φυσιοθεραπεύτρια από την Αμερική, την Πέπα, για να τον κουράρει.

«Είχε έρθει αυτή, αλλά κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει, κάτι που είχε κάνει εντύπωση», ανέφερε.

Από την άλλη, κουνιάδος αρχηγού πολιτικού κόμματος, του έδωσε 98.000 ευρώ καθώς θα «εξάλειφε» το 82% της αναπηρίας του μετά από ατύχημα που είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς.

«Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό (αυτόν που υποσχέθηκε ο 'Κόντος' ότι θα τον κάνει Ταξίαρχο της… ΕΛ.ΑΣ.), τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Πριν το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο Κόντος. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε.» 

Τα θύματα του εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 100, ενώ άγνωστο παραμένει το σημείο που έκρυβε τα χρήματα.

Tags:
αναπηρία, επέμβαση, θύματα, χειρουργείο, βουλευτής, γιατρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK